Over ons

 

Ons team

Bij Best Cars bent u geen nummer!

 
Wij kunnen u in onze showroom te Gent een ruim aanbod nieuwe en tweedehands wagens aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in Duitse topmerken waaronder Audi, BMW, Porsche, VW, Mercedes, maar ook voor Landrover, Aston Martin, Ferrari kunt u bij ons terecht. Ons aanbod varieert van 10.000 euro tot ..., iedere wagen wordt elke keer zorgvuldig gescreend voor verkoop.

Wij proberen er steeds voor te zorgen dat elke tweedehands wagen net dát tikkeltje meer heeft. Door onze jarenlange ervaring kan u er zeker van zijn dat u een technisch correct voertuig aankoopt. Wij adviseren u steeds op een persoonlijke manier! Kwaliteit en persoonlijkheid zijn onze grootste troeven.
 

Betrouwbaarheid

 
Als lid van Federauto hebben wij een sterke referentielijst van officiële merkdealers waar wij al jaren mee samenwerken. Ons doel is om u tegen een goede prijs een betrouwbaar voertuig aan te bieden.
 

Garantie

 
Heel wat van onze wagens vallen onder de fabriekswaarborg. Indien dit voor uw wagen niet het geval is, geven wij u steeds 1 jaar volledige garantie. Voor elk probleem na de verkoop, hoe klein ook, kan u ons steeds contacteren en proberen wij u zo snel als mogelijk te helpen.
 

Overname

 
Bij aankoop van een wagen nemen wij graag uw voertuig over. We bepalen een goede overnameprijs voor een correcte wagen, maar u hebt uiteraard de vrijheid om hem zelf te verkopen.